Ποιοί Είμαστε

Σε πλήρη εναρμόνιση με την Αττική γη σε ένα καταπράσινο τοπίο το κτήμα ΔΕΚΑ είναι κοντά σας για να πραγματοποιήσει τα όνειρα σας για μια λαμπερή εκδήλωση! Από το 2004 έχουμε φιλοξενήσει κάθε είδους εκδηλώσεις : γάμους, βαπτίσεις, πάρτι, επαγγελματικά γεύματα, παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Η απλότητα, η διακριτική πολυτέλεια, η υψηλή αισθητική και η άρτια υποδομή σε συνδυασμό με την προσωπική φροντίδα και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων του κτήματος ΔΕΚΑ αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της εκδήλωσης σας.

Τα τελευταία χρόνια το κτήμα ΔΕΚΑ, ακολουθώντας μια δυναμικά αναπτυξιακή πολιτική, επέκτεινε τις δραστηριότητές του στον χώρο του Catering. Οι έμπειροι chef του κτήματος ΔΕΚΑ δημιουργούν, και προτείνουν συνδυασμούς γεύσεων, οι οποίες ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Τα εξαιρετικά εδέσματα, παρασκευασμένα με τα ποιοτικότερα υλικά έρχονται να καλύψουν κάθε σας επιθυμία και ανάγκη, από ένα cocktail party μέχρι το πλέον απαιτητικό γεύμα.

Μια πανδαισία γεύσεων, σχημάτων και χρωμάτων στο πιάτο σας, πάντα με τη σφραγίδα του κτήματος ΔΕΚΑ”

Οργάνωση εκδηλώσεων

Η οργάνωση μιας προσωπικής ή επαγγελματικής εκδήλωσης είναι συνώνυμο του ΔΕΚΑ.

Άμεση ανταπόκριση για κάθε είδους εκδήλωση εντός και εκτός του κτήματος:

Δεξίωση Γάμου
Δεξίωση Βάπτισης
Πρώτη Δεξίωση (αρραβώνας , στρώσιμο κρεβατιού )
Party ( Παιδικό, Coctail, Prive, κλπ )
Επαγγελματικές Συνεστιάσεις
Κοπή Πίτας
Πολυπληθείς Εκδηλώσεις
Catering

Το κτήμα ΔΕΚΑ είναι κοντά σας, με γνώση και εμπειρία,για να καλύψει την κάθε σας εκδήλωση σε οποίων χώρο επιλέξετε με τον κατάλληλο εξοπλισμό και γευστικά μενού για τους καλεσμένους σας!

Σήμερα οι εκδηλώσεις όπως οι γάμοι, εταιρικά πάρτι , γενέθλια και άλλες θεματικές εκδηλώσεις απαιτούν από τους διοργανωτές γνώσεις και δεξιότητες για την παροχή του απαραίτητου επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών όπως:

Service
Εορταστική διακόσμηση
Άρτιες εγκαταστάσεις
Σωστή προετοιμασία του μενού
Κατά κανόνα, τουλάχιστον ένα τρίτο της διάρκειας κάθε εκδήλωσης αφιερώνεται στα γεύματα, συνεπώς η ποιότητα του φαγητού, σχετική διαρρύθμιση και το Service καθορίζουν την επιτυχία της. Αν θέλετε να οργανώσετε μια λαμπερή εκδήλωση , με όμορφη διακόσμηση , νόστιμα πιάτα και απόλυτα ικανοποιημένους καλεσμένους χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες του ΔΕΚΑ! Σήμερα η μοντέρνα λέξη catering για μας σημάνει: οργάνωση μαζικής σίτισης σε κάθε είδους δεξίωση και περιλαμβάνει πλήρες πακέτο υπηρεσιών στις πιο προσιτές τιμές.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας μπορείτε να οργανώσετε την πιο σημαντική γιορτή της ζωής σας, το γάμο! Οι νεόνυμφοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το πώς θα διεξάγουν το γιορτή τους. Το φροντίζουμε εμείς στο ΔΕΚΑ! Θα είναι σε θέση να απολαμβάνουν πλήρως το γάμο τους! Έχοντας ήσυχο το κεφάλι οι νεόνυμφοι ζουν αξέχαστες στιγμές, λαμβάνοντας μόνο τη ευχαρίστηση και τα συγχαρητήρια τον καλεσμένων αντί για πονοκέφαλο και ταλαιπωρία όπως συμβαίνει, αν οι ίδιοι αναλαμβάνουν όλο το βάρος της διεξαγωγής μιας τόσο σημαντικής γιορτής.

Εκδηλώστε κάθε σας επιθυμία!