Αίθουσα Διόνυσος

Η αίθουσα Διόνυσος είναι μια θαυμάσια επιλογή για κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις οποιουδήποτε επιπέδου.

Αρκετά φωτεινή με διακοσμητικά στοιχειά ξύλου και πέτρας η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει από 150 έως 1000 άτομα. Για να υπάρχει αρμονικό αισθητικό αποτέλεσμα σε μικρές άλλα και σε μεγάλες ομάδες καλεσμένων, η αίθουσα Διόνυσος μετατρέπεται σε μικρή και μεγάλη με διακριτικές κουρτίνες. Η πολυμορφικότητα δεν σταμάτα εδώ, ανάλογα με τον τύπο της εκδήλωσης αλλάζει η διαρρύθμιση των τραπεζιών. Έτσι για παράδειγμα εάν έχουμε γάμο ή βάπτιση στήνονται στρόγγυλα τραπέζια τύπου banquet, για μεγαλύτερο αριθμό καλεσμένων υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης ορθογώνιων τραπεζιών ενώ στη περιπτώσεις κοινωνικών εκδηλώσεων ή συναυλιών αφαιρούνται τα τραπέζια και μένουν μονο καθιστές θέσεις.

Γενικά πρόκειται για ένα κλειστό χώρο που χαρακτηρίζεται από:

  • αίθουσα υποδοχής με θεά το κήπο και ξύλινο ναό του Αγίου Προκόπιου
  • κλιματισμό Φωτισμό και εγκατεστημένα φωτορυθμικά και σύστημα ενίσχυσης
  • δυο οθόνες πλάσμα μεγάλη ξύλινη σκηνή

Τέλος , άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι η πλήρη ηχομόνωση και ηχοαπορόφυση που κάνει την αίθουσα ιδανική για live μουσική, parties και συναυλίες.

Ο διευθυντής του Κτήματος ΔΕΚΑ θα είναι στην ευχάριστη θέση να σας συμβουλέψει για την εκδήλωση σας. Παρακαλούμε να στείλετε ένα αίτημα μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω τηλεφώνου +30 6974817224

 

Foto gallery ( φωτογραφίες )

ozio_gallery_nano

ΘΕΜΑΤΙΚΟ EVENT ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΟΝΥΣΟΣ